MEGLEPETÉS EXTRÁK AZ ÉLMÉNYPARKBAN

DELUSION PARK - VIRTUÁLIS VALÓSÁG A THE CHAMPION ÉLMÉNYPARKBAN

Hajtsd végre a küldetést, célozz akár egy mesterlövész a vadnyugaton, mozogj a virtuális térben, és éld túl a zombi apokalipszist. Lőj, és térj ki a támadás elől. Nem lesz könnyű dolgod!

  • Mozgásodat a világ legmodernebb, a mozis trükköknél megismert, speciális, nagy felbontású és látószögű infra érzékelős kamerái figyelik.

  • 50 m²-es fizikai tér melyen egy speciális „térgörbítő” trükköt alkalmazva, több száz m²-nek fogsz érzékelni.

  • 3 téma közül választhattok:  kisebbeknek víz alatti világ, a nagyobbak pedig vadnyugat, vagy zombi gyilkolás közül választhatnak.

"Hónapok óta szerettem volna kipróbálni milyen VR-rel játszani. Nem voltunk odakötözve vezetékekkel, nagyon élethű volt és ami a legjobb, lehetett párban is játszani. Szuper volt!" - Dominik (12)

A  belépőjegy 1 VR szemüveg kipróbálását magában foglalja, azonban a VR játékok kiegészítő jegy ellenében vehetők igénybe, típusonként 1200 Ft/ fő áron, amelyet a helyszínen lehet váltani.  

Képernyőfotó 2017-02-24 - 15.42.46.png

OLIMPIKONOK -
SZÍNHÁZ A THE CHAMPION ÉLMÉNYPARKBAN

Nálunk az is kikapcsolódhat, aki kevésbé aktív élményre vágyik. Az izgalmas tesztek, látványos felvételek és a sportérdekességek mellé egy rövid színházi produkciót is kínál a The Champion élménytára: egy különleges előadáson kiderül, hogy az 56-os forradalom miként írta át a magyar sporttörténelmet! 

ÉLŐ adás minden nap 12:00, 14:00, 16:00 és 18:00 órakor. 
A színdarab megtekintése ingyenes, The Champion Élményparkba váltott belépőjeggyel az előadásokat bárki látogathatja.

OlimpIKONOK
Vér és verejték - avagy miért a magyarok az 56-os olimpiai igazi hősei?
Minimalista történelmi életkép krónika egy felvonásban.
Miközben 1956 novemberében a szovjet csapatok bevonultak Budapestre, innen több ezer kilométerre egy maroknyi magyar sportoló élete lehetősége előtt állt. A melbourne-i olimpián végül az éremtábla negyedig helyén végzett Magyarország. De mégsem csak e miatt néztek fel ránk a világban. Az olimpikonok közül sokan sosem tértek haza. 1956-ban, a forradalom a magyar sporttörténelmet is átírta.

Írta: Deres Péter
Rendező: Bőhm György
Sporttörténeti tanácsadó: Dobor Dezső
Főszereplő: Sütő András, Vincze Márton