Jelenlegi hely

​Visumax ReLEx SMILE – mosoly a jobb látásért

Visumax Relex Smile szemműtét

Gondolt már arra, hogy a látását egy olyan lézeres beavatkozással teheti (újra) élessé, ami után mosolyogva sétálhat ki a műtőből? Pedig van ilyen eljárás, s nyilván nem véletlenül viseli a Visumax ReLEx SMILE nevet. A kezelést követően, már a műtőben jobban láthat és akár 1 nap után visszatérhet az aktív hétköznapokhoz. Érthető tehát, hogy a páciensek a kezelés másnapján mosolyogva dobják ki szemüvegüket (smile magyarul mosoly, mosolygás).

Bevezetőként muszáj megemlíteni két kiváló tudós nevét, akiknek hálás lehet az emberiség a Visumax ReLEX SMILE kezelés miatt. 2018 fizikai Nobel-díjasainak, a francia Gérard Mourou-nak és kanadai kolléganőjének, Donna Stricklandnak köszönhetjük ugyanis a nagy intenzitású, ultrarövid lézerimpulzusokat, amelyek lehetővé tették ennek a forradalmi eljárásnak a mindennapos használatát a lézeres látásjavításban.

A Visumax ReLEx SMILE vita nélkül a lézeres szemműtét kezelések egyik legkorszerűbbje, amiről ugyanakkor már több éves tapasztalat rendelkezésre áll, több millió elégedett páciens élvezi az előnyeit. A kezelés egyszerre gyors, kíméletes– olyannyira, hogy az Egyesült Államok légiereőjénél még a vadászgépek pilótáinál is biztonsággal alkalmazzák.

Ennél a speciális eljárásnál az ultramodern lézer egy picinyke, két milliméteres résen keresztül végzi el a szükséges korrekciót, mindeközben a szaruhártya érzékenyebb felső rétegeit nem érinti, csak annak érzéketlen részeibe hatol be. Ezáltal a beavatkozás a korábbi eljárásokhoz képest jóval kisebb és kíméletesebb.

A Visumax ReLEX SMILE kezelés tényleg olyan, amire minden rosszul látó ember vágyik: villámgyors (a lézer csak fél percig dolgozik), hamar gyógyul, így az ember nagyon rövid idő alatt kapja vissza éles látását. Maga a beavatkozás semmiféle fájdalommal nem jár, s az utána lévő apró kellemetlenségek (szemszárazság, csöpögtetés) is rendkívül enyhék, ráadásul csak rövid ideig tartanak.

A kezelés másnapján önállóan vezethet a páciens – ha meleg van, a légkondicionálót is nyugodtan használhatja! –, újra munkába állhat, a harmadik napon pedig már moshat arcot, sminkelhet és visszatérhet a sportpályákra, konditermekbe is.

Ennyi jó hír hallatán, ugye könnyű mosolyogni?

Hát még ha azt is hozzátesszük, hogy ha most jelentkezik alkalmassági vizsgálatra 104 000ft kedvezménnyel veheti igénybe a Visumax ReLEx SMILE kezelést!