Jelenlegi hely

A konténer bérlés megkönnyíti a munkát

A konténer bérlés megkönnyíti a munkátHa olyan építőipari tevékenységet végzünk, amely nem csak építéssel, hanem bontással is jár, akkor valamit kezdenünk kell majd a keletkező törmelékkel. Kis mennyiségű törmelék esetén a saját elszállítás is működhet, ha azonban nagyobb bontási munkálatokat csinálunk, akkor a konténer rendelés a legjobb megoldás.

A konténer bérlés lényege, hogy egy olyan konténert rendelünk, amibe aztán bele tudjuk pakolni a keletkező hulladékot. Nagyon nagy előnye a szolgáltatásnak, hogy a szállítással nem kell foglalkoznunk, csak annyi dolgunk van, hogy megtöltsük a konténert, minden mást a cég elvégez helyettünk, ahonnan a konténert béreljük. Először is kiszállítják a konténert az építési területre, és ott leteszik azt a megfelelő helyre. Itt kell feltöltenünk hulladékkal, és akkor újra jön érte a cég és elszállítja. Nem kell tehát sem a törmelék gyűjtésével, sem a megfelelő helyre szállításával bajlódni, mindent elvégeznek helyettünk.

Konténerek számos méretben bérelhetők, ha előre meg tudjuk becsülni a szükséges méretet, akkor egy körben el lehet mindent szállíttatni, folyamatosan mehet a munka, és nem is kell pluszban ráfizetni. Konténert ráadásul nem csak építési törmelékhez lehet rendelni, hanem pl. zöld hulladékhoz vagy földhöz is. Emiatt a építkezésekkel gyakran együtt járó tereprendezéshez is kiváló segítséget nyújt egy konténer. Arra kell figyelni csak, hogy a legtöbb szolgáltatónál hulladéktípusonként külön konténerbe kell pakolni, így lehet, hogy ilyen esetben több konténerre lesz szükségünk.